Knihy, internet, youtube


Knihy

Když už si morčátko pořizujeme je vážně dobré si o nich něco zjistit, jak už prostřednictvím internetu, tak i psanou a tištěnou formou, knihou.
Já sama vlastním čtyři knihy o morčatech.


*mé knihy*

Nahoře je bílá knížka MORČE, tu doma máme nejdéle. Tu si pořídila moje mamka, když vyhrála v tombole morčata. Byla to taková moje první knížka, z které jsem se něco více dozvěděla.
Jsou tam základy, co potřebuje morče.

Další dvě MORČE a BYDLÍME S MORČETEM jsou si velice podobné a některé věci jsou tam stejné. A musím říct, že jsem těm morčátkům z obrázků záviděla ty jejich výběhy, klece dokonce i ty hračky a domečky, co měli. To byl takový malý sen, mít něco takového.

Poslední knížečka a asi rok stará je VAŠE MORČE. Tuhle knížku mám velice ráda a narazila jsem na ni v knihovně a od té doby jsem ji chtěla. No jak vidíte, mám ji. Stála mám pocit okolo 200kč.
Ta knížka má všechno hezky rozepsané, jen ty plemena morčat má trošičku popletené. Ale i tak je tam vše co o nich potřebujete vědět. Od pořízení, přes péči až po nemoci.

Internetové stránky

Internetových stránek o morčatech je mnoho. Stačí napsat morčata nebo CHS morčat (ChS = CHOVATELSKÁ STANICE), a ta dá, najdete tam spoustu věcí, co a jak.

Za mě je top

Hotel morčat u Reny

kralici.cz - morčata

Youtube

I na youtube můžete najít spoustu kanálů se zaměřením na morčata. 
Recepty, péče, rady jak se o ně starat, jak vypadají jejich ubikace...

AlueButterfly
Tato slečna má velice hezkou sérii o péči morčat... :) 

Komentáře

  1. Alue má také stránky a na nich publikovala osobní pomluvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano já vím, že má stránky... Ovšem nechápu, proč mi o tom píšete?
      Mám ráda její sérii a snad nevadí, že ji zde doporučuji i ostatním. o.O Začátečníci by měli býti informováni o tom jak se správně chovat k morčatům a Alue má velice dobrou sérii o tom jak na to... :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji, že jste okomentovali tento příspěvek.